Jubileumviering PBL 15 jaar

In 2023 bestaat het Planbureau voor de Leefomgeving vijftien jaar. We vieren dit op 10 oktober met een feestelijke bijeenkomst voor (oud-)medewerkers.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst, zullen we onder andere stilstaan bij de vernieuwingen en relevantie die het PBL ontwikkelde na de samenvoeging van het Ruimtelijk Planbureau (RPB) en het Milieu- en Natuurplanbureau (MNP). Alle oud-medewerkers zijn van harte welkom. 

Kom bij het alumni-netwerk van PBL

Deze viering van het vijftienjarig bestaan is ook het startpunt van een alumni-netwerk voor oud-medewerkers van het PBL (gepensioneerden én oud-collega’s die nu elders werken). Daarvoor nodigen we graag alle oud-PBL’ers uit, hoe kort of lang je ook bij het PBL hebt gewerkt.
Er is een LinkedIngroep van oud-PBL’ers en we willen ons adresbestand van oud-medewerkers graag uitbouwen. We houden je dan op de hoogte van toekomstige activiteiten voor PBL-alumni.

Ben jij een oud-collega van het PBL of van een van haar voorgangers en/of wil je bij deze viering aanwezig zijn? Stuur ons dan graag een mail: pbl-evenementen@pbl.nl

Hopelijk tot de 10e oktober!