Logo van het Planbureau voor de Leefomgeving
Naar het hoofdmenuNaar de subnavigatieNaar de hoofdinhoud

Livestream webinar over de agglomeratiekracht van steden

Nieuwsbericht | 05-12-2013

Otto Raspe (PBL) en Menno Maas (TiasNimbas Business School) beantwoorden op donderdag 12 december via een livestream webinar vragen over de agglomeratiekracht van Nederlandse steden en hun investeringsagenda. Zij zullen daarbij ingaan op het belang van de schaal van agglomeraties en clusters voor de economie.

Stedelijke investeringen moeten zich legitimeren door hun bijdrage aan de agglomeratiekracht van steden en daarmee aan hun concurrentiepositie. Maar wat is nu precies hun kracht? En welke investeringen hebben prioriteit? En dient de vastgoedsector zich niet meer te richten op onderliggende economische structuren in plaats van iedere keer op het vastgoedobject?

Deze en andere vragen bespreken Otto Raspe en Menno Maas tijdens het livestream webinar op donderdag 12 december om 13:00 uur. Het webinar biedt deelnemers gedurende 30 minuten de kans om live vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.

Schikt donderdag 12 december u niet? U kunt dit webinar vanaf donderdag 12 december om 15:00 uur gratis en op elk gewenst moment op uw gemak terugkijken via de website www.vastgoedlab.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Persvoorlichting (070-3288688 of persvoorlichting@pbl.nl).