Logo van het Planbureau voor de Leefomgeving
Naar het hoofdmenuNaar de subnavigatieNaar de hoofdinhoud

PBL-onderzoeker te gast bij Dutch Design Week

Nieuwsbericht | 15-10-2015

PBL-onderzoeker David Hamers is op 22 oktober 2015 te gast bij de talkshow Create Out Loud tijdens de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Centraal in deze dagelijkse designtalkshow staat de dialoog tussen makers, gebruikers en denkers rond een actueel thema. Het thema op 22 oktober is ‘healthy urban living – social design practices’.

Hamers zal ingaan op de verwachtingen rondom de toekomstige stedelijke ontwikkelingen in Nederland. Daarbij legt hij de nadruk op de relatie tussen onzekerheid en planning/ontwerp en op het verband tussen planning/ontwerp op verschillende schaalniveaus.

Over Create Out Loud

Create Out Loud is interessant voor zowel een breed publiek als de meer ingewijde kenner. De presentatie is in handen van Isolde Hallensleben. De talkshow wordt uitgezonden op Emma Radio, het crossmediaal platform van Design Academy Eindhoven.

De talkshow is een initiatief van MU en Design Academy Eindhoven. Andere partners zijn DDW, VPRO Medialab, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Designhuis en Baltan Laboratories.

Plaats en tijd

MU, Torenallee 40-06 (Strijp-S), 5617 BD Eindhovenmu@mu.nl

22 oktober, 18.00-19:00 uur (inloop vanaf 17.30 uur).

Gratis entree

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met David Hamers.