Werken bij het PBL

Bij het Planbureau voor Leefomgeving werken ruim 200 medewerkers. Dit zijn onder andere: biologen, (milieu-)economen, natuurkundigen, planologen, wiskundigen, sociologen, sociaal- geografen, bestuurskundigen en landbouwingenieurs. Deze medewerkers werken in verschillende inhoudelijke sectoren: Klimaat, Lucht en Energie; Water, Landbouw en Voedsel; Ruimtelijke Ontwikkeling en Leefomgevingskwaliteit; Verstedelijking en Mobiliteit; Natuur en Landelijk Gebied; en Integrale Beleidsanalyse Leefomgeving.
Het PBL is een inhoudelijk onafhankelijk planbureau dat organisatorisch onderdeel is van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het planbureau is gevestigd in Den Haag, onder één dak met de andere planbureaus.

Werken bij het PBL, hoe is dat?

Vacatures

Directiesecretaris

Voor ons directieteam zoeken we een betrokken adviseur en coördinator. Heb je een goede antenne voor wat er speelt in een organisatie en heb je een scherp oog voor politieke en maatschappelijke ontwikkelingen? Kun je goed plannen en organiseren en weet je processen en procedures effectief en zorgvuldig te coördineren? Word dan de nieuwe steun en toeverlaat en sparringpartner van onze directie.

Sluitingsdatum: 06/12/2023

Lees meer over de vacature Directiesecretaris

Wetenschappelijk medewerker SDE ++

Ben je geïnteresseerd in klimaat en energie? Word jij enthousiast van het rekenen aan biomassa? Kom dan werken bij het PBL! We zoeken een nieuwe onderzoeker voor ons projectteam dat het ministerie van EZK adviseert over de Subsidieregeling voor Duurzame Energie (SDE++).

Sluitingsdatum: 10/12/2023

Lees meer over de vacature Wetenschappelijk medewerker SDE++

Projectsecretaris onderzoeksteam Circulaire Economie

Voor ons onderzoek naar de Circulaire Economie (CE) zijn we op zoek naar een enthousiaste projectsecretaris. Houd jij van plannen en coördineren? Ben je mensgericht, doortastend, goed in het onderhouden van relaties en werk je graag in teamverband? Kom dan het 10-koppige CE-team van het PBL versterken.

Sluitingsdatum:  12/12/2023

Lees meer over de vacature Projectsecretaris onderzoeksteam Circulaire Economie